Usein kysyttyä

Miksi valita palasaippua?

Palasaippua on ekologisempi vaihtoehto kuin nestesaippua (enkä ainakaan minä halua kantaa kaupasta kotiin turhaa vettä). Se on myös huomattavasti riittoisampi kuin nestemäinen vaihtoehto.

Palasaippuat ovat myös luonnollisempia, sillä ne eivät sisällä keinotekoisia puhdistusaineita eivätkä turhia säilöntäaineita.

Käsintehdyt* palasaippuat eivät myöskään kuivata ihoa sillä niissä on sekä glyseriiniä että ylimääräisiä hoitavia öljyjä (Jojoba, Avocado, Manteli, ..).

*) Teollisessa valmistuksessa kallisarvoinen glyseriini erotetaan usein muuhun kosmetiikkateollisuuden käyttöön.

 

Onko teillä myymälää?

Ei ole. Pyrimme pitämään tuotteidemme hintatason kohtuullisena myymällä tuotteitamme vain netissä.

Tuotteidemme hurmaavat tuoksut eivät kuitenkaan pääse oikeuksiinsa netissä, joten annamme mahdollisuuden ihastua tuotteisiimme esittelemällä ja myymällä niitä useilla markkinoilla ja messuilla. Seuraa ilmoitteluamme Facebook-sivullamme tai tykkää meistä siellä ettet vahingossa missaa markkinoita lähellä asuinpaikkaasi. Voit myös esittää toiveita mille markkinoille haluaisit meidän seuraavaksi tulevan.

 

Sopivatko saippuanne atoopikoille?

Kyllä! Useat atoopikot ovat sanoneet saaneensa apua kosteuttavista ja hoitavista saippuoistamme, mutta erityisesti scrubeistamme.

 

Ovatko saippuanne tarkoitettu ainoastaan käsien pesuun?

Eivät ole. Ihanat saippuamme puhdistavat hellävaraisesti myös kasvot ja koko kehon. Hyvä saippua kasvoille on esimerkiksi Hoitava Manteli tai ongelmaiholle Hoitava Teepuu-Sitruuna. Jotkut saippuat kuten Hoitava Kuolleenmeren suola soveltuvat jopa hiusten pesuun tehden hiuksista ihanan tuuheat! 

 

Mitä ovat parabeenit?

Parabeenit ovat kosmetiikassa yleisesti käytettyjä säilöntäaineita. Parabeenien on tutkittu aiheuttavan joillekin ihmisille ihon ärsytystä, ja jopa allergisia reaktioita. Parabeenit esiintyvät ainesosaluetteloissa nimillä methylparaben E218, ethylparaben E214, butylparaben ja propylparaben E216 jne.

Haluamme tarjota turvallisempia ja laadukkampia tuotteita, joten yksikään saippuamme ei sisällä parabeeneja!

 

Sisältävätkö saippuanne lipeää?

Saippuan valmistuksessa käytetään aina lipeää: Rasva + Lipeä -> Saippua + Glyseriini 

Lipeä kuitenkin hajoaa ja neutraloituu valmistusprosessissa, eikä sitä esiinny valmiissa saippuassa.

 

Miksi saippuanne säilyvät niin hyvin vaikkei niissä ole käytetty säilöntäaineita?

Saippuoidemme valmistuksessa käytetyt laadukkaat öljyt sisältävät paljon omega rasvahappoja ja antioksidantteja, jotka parantavat saippuan säilyvyyttä.

 

Onko palasaippua bakteeripesä?

Oikein käytettynä ja säilytettynä ei ole. Tärkeintä on säilyttää saippuaa astiassa tai pussissa jossa vesi pääsee valumaan pois, niin että saippua saa ilmaa myös altapäin, pääsee kuivumaan eikä jää veteen lillumaan. Saippuan käyttöikäkin pitenee kun se pääsee kuivumaan käyttökertojen välillä.

Saippua kannattaa myös huuhdella aina käytön jälkeen.

 

Sopiiko Arganöljy tai Sheavoi (karitevoi) pähkinäallergikoille?

Arganöljy on tehty arganpuun pähkinästä ja sheavoi sheapuun pähkinästä, joten ne saattavat ärsyttää joitain allergisesta kosketusihottumasta kärsiviä. Kyseistä allergista reaktioa ilmenee vain pienellä osalla pähkinäallergikoista, mutta suosittelemme kuitenkin kokeilemaan ensin pienellä määrällä öljyä/voita pienelle alueelle esim. käsivarren sisäpinnalle.