Meidän saippuamme

Kaikki saippuamme on valmistettu kosteuttavalle kasvisglyseriinipohjalle, joka on luonnollinen kosteudensäilyttäjä. Niihin on lisätty runsaasti luonnon öljyjä, kuten jojoba- ja avokadoöljyä, joissa on ihoa ravitsevia ominaisuuksia. Luonnon öljyt sisältävät antioksidantteja, vitamiineja ja omega-rasvahappoja, jotka parantavat ihon vointia sekä tekevät ihosta pehmeän ja terveen. Ne imeytyvät hyvin ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti tukkimatta ihohuokosia.

Saippuoissamme on lisäksi erilaisia eteerisiä öljyjä, kasvisuutteita, sekä kaakao- ja karitevoita, jotka tekevät jokaisesta omanlaisensa.

 

Saippuamme pitävät värinsä, tuoksunsa ja muotonsa, eivätkä kutistu tai halkeile.

 

Kaikki(*) saippuamme on valmistettu käsityönä Englannissa, sillä siellä on erittäin pitkä saippuanvalmistusperinne, joka takaa parhaan mahdollisen laadun. Haluamme tarjota vain parhaista raaka-aineista tehtyjä, hyvälle tuoksuvia, ihanan näköisiä, ja ominaisuuksiltaan laadukkaita saippuoita ja kokemuksemme mukaan ne löytyvät Englannista. *) Poikkeuksena vain oliiviöljysaippuat, joista parhaat löysimme Espanjasta sekä kotimaiset Cattecon suolasaippuat ja savishampoopalat.

  

Tuotteissamme käytetään hienoimpia ainesosia mitä markkinoilta löytyy

Jojobaöljy sisältää E- ja B-vitamiineja sekä hyödyllisiä mineraaleja. Se kosteuttaa ja pehmittää kuivaa ihoa, tasapainottaen ihon toimintoja. Se imeytyy hyvin ja on antiseptistä. 

Avokadoöljy sisältää runsaasti A-, E- ja B-vitamiineja ja se ravitsee, kosteuttaa, uudistaa, suojaa ja rauhoittaa ihoa.

Manteliöljy sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja. Myös se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehokkaasti. Lisäksi se säilyy hyvin, jonka takia keinotekoisia säilöntäaineita ei tarvita.

Karitevoi (shea butter) sisältää luonnostaan paljon vitamiineja ja mineraaleja, joten se ravitsee ihoa, suojaa ja kosteuttaa, stimuloi soluaineenvaihduntaa, hidastaa ihon vanhenemista, auttaa ihoa uusiutumaan nopeammin ja jopa korjaa ihon virheitä.

Kaakaovoissa on paljon E-vitamiinia ja antioksidantteja sekä runsaasti muita vitamiineja ja mineraaleja. Se muodostaa iholle suojan ympäristön haittoja vastaan ja auttaa palauttamaan ihon kosteuden. Sillä on myös ihoa pehmentävä vaikutus.

 

Luonnollinen valinta

Kaikki saippuamme on valmistettu kasviperäisistä aineista. Poikkeuksena vain Hoitava Hunaja-Vanilja saippua jossa on käytetty mehiläisten tuottamaa hunajaa, joka voidaan luokitella eläinperäisiksi.

Mm. Hoitavat saippuat ja Luomusaippuat tulevat valmistajalta, joka on saanut sekä Vegetarian Societyn että Cruelty Free Internationalin hyväksynnän.

Näin voit olla varma että meiltä ostamasi tuotteet ovat eettisiä ja turvallisia, eikä niitä ole testattu eläimillä!

Siirry kauppaan